Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه قالیشویی‌های یزد گفت: با وجود اینکه برخی اقلام و مواد اولیه قالیشویی‌ها تا 300 درصد افزایش قیمت داشته اما نرخ شستشوی انواع قالی نسبت به دو سال گذشته تنها با رشد 30 تا 40 درصدی روبرو است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود استقامت در گفتگو با خبرنگار یزدرسا در خصوص نرخ شستشوی انواع قالی در یزد گفت: نرخ شستشو برای قالیشویی‌ها تا چند روز آینده به تصویب می‌رسد که قیمت و نرخ شستشوی هر متر فرش ماشینی 4200 تومان، فرش دستبافت که بستگی به نوع فرش دارد و تقریبا توافقی است بین  12هزار تا 15 هزار و هر متر موکت تقریبا 2000 تا 2500 تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با وجود اینکه برخی اقلام و مواد اولیه قالیشویی‌ها تا 300 درصد افزایش قیمت داشته اما نرخ شستشوی انواع قالی نسبت به دو سال گذشته تنها با رشد 30 تا 40 درصدی روبرو است.

 

فعالیت 57 قالیشویی در شهر یزد

رئیس اتحادیه فروشندگان فرش‌دستباف و قالیشویی‌های یزد در خصوص تعداد قالیشویی‌های مجوز دار در یزد عنوان کرد: 57 قالیشویی مجوز فعالیت در شهر یزد را دارند که از این تعداد 45 مورد مجوز کارخانه و 12 مورد مجوز دفتر قالیشویی دارند.

استقامت تصریح کرد: با توجه به قرار گرفتن در آستانه عید برخی مراکز جعلی و بدون مجوز قالیشویی اقدام به فعالیت می‌کنند که چنانچه شناسایی شوند با آنها برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

ضرورت توجه شهروندان به مجوز فعالیت مراکز قالیشویی

وی افزود: پخش تراکت‌های تبلیغاتی و اقدام به درج تنها یک شماره تلفن بدون قید آدرس قالیشویی از مواردی است که در طول سال و بخصوص ایام منتهی به پایان سال در برخی نقاط شهر دیده می‌شود و متاسفانه مردم نیز بدون توجه و حساسیت لازم قالی یا فرش خود را تحویل افرادی می‌دهند که هیچ تضمینی برای بازگشت آن وجود ندارد.

 

رئیس اتحادیه قالیشویی‌های یزد ادامه داد: شهروندان باید با استعلام از اتحادیه قالیشویی، مراکزی را که مجوزدار و دارای پروانه فعالیت هستند برای شستشوی فرش‌های خود انتخاب کنند تا در صورت گرانی، بروز خسارت و یا ایجاد پارگی برای فرش بتوان برای آن اقدام کرد.

استقامت گفت: در صورت طرح شکایت از سوی مالک فرش در ارتباط با نارسایی احتمالی در کیفیت خدمات ارائه شده و یا نامتعارف بودن نرخ دریافتی، امکان پیگیری آن از سوی اتحادیه‌ وجود دارد و مردم برای گزارش تخلفات می‌توانند با شماره‌های 36261492 و 09131514567 تماس بگیرند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۸۹۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر نخعی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا کنون مددجویان این نهاد تعداد ۲۹۷ تخته فرش به متراژ هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش دستباف تولید کردند که این تولیدات توسط امداد و فروش مستقیم بافنده به ارزش ۴۲ میلیارد و ۳۶۵ میلیون ریال در استان و تهران به فروش رسیده است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان جنوبی با بیان اینکه استعدادسنجی قالیبافان و مشاوره شغلی آنها به صورت چهره به چهره از رویکردهای اساسی این نهاد در ایجاد طرح‌های قالیبافی است افزود: پس از طی این مراحل متقاضیان بافت فرش جهت انتخاب نوع فرش و تکمیل پرونده به واحد اشتغال مربوطه معرفی می‌شوند که با تهیه امکانات نقشه و مواد اولیه مورد نیاز توسط امداد طرح راه اندازی می‌شود.

نخعی فرآیند بافت فرش توسط مددجویان تحت حمایت را این طور توضیح داد: در مرحله بافت فرش، استادکار ناظر طرح ماهیانه و به صورت منظم بر روند بافت آن نظارت کرده و پس از اتمام بافت، ضمن ارزیابی و قیمت گذاری، فرش تولیدی مددجوی تحت حمایت امداد توسط شرکت صنعت آفرینان مرکز خریداری و وجه آن پس از کسر بدهی مواد اولیه به حساب مددجو واریز می شود.

وی صنعت فرش را آمیخته با فرهنگ و تمدن زنان و مردان توانمند کشور دانست و اظهار کرد: صنعت قالیبافی میراث گذشتگان این استان است که به نسل امروز منتقل شده که علاوه بر تولید فرش‌های با کیفیت به معیشت خانواده خود نیز کمک قابل توجهی کنند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان‬ جنوبی‬ با بیان اینکه کار نظارت، آموزش و هدایت فرش‌بافان و بازاریابی فروش توسط کارشناسان این نهاد انجام می‌شود، افزود: بیشتر بافندگان فرش دستباف را زنان مددجو و سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند که از نظر تأمین مواد اولیه، نظارت بر تولید فرش، برگزاری کلاس‌های آموزشی دوره‌ای مورد حمایت قرار می‌گیرند.

نخعی در پایان خاطر نشان کرد: در سال جاری نیز با همکاری بافندگان و اساتید فرش استان آذربایجان شرقی در حال آموزش و توسعه بافت فرش با گره ترکی هستیم که سبک جدیدی دربین مددجویان استان است.

کد خبر 6093726

دیگر خبرها

  • قیمت طلا و سکه امروز 13 اردیبهشت 1403
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مشکل طولانی شدن فرایند اداری ترخیص مواد اولیه شرکت‌های داروسازی به زودی رفع می‌شود
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود
  • تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد
  • سمنان|وقتی تحریم‌ باعث کاهش هزینه مواد اولیه یک شرکت می‌شود
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • قیمت طلا و سکه امروز 11 اردیبهشت 1403
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳