Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@20:10:00 GMT

بازار پر رونق قالیشویی

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۵۰۰۶

بازار پر رونق قالیشویی

قبل از عید، بازار داغ قالیشویی و تکاپوی و تردد وانت‌هایی با فرش‌های لول در سطح شهر به چشم می‌خورد. وانت‌های مملو از فرش برای ارائه خدمات قالیشویی به سرعت خود را به مقصد می‌رسانند تا بتوانند شستشوی فرش را به موقع انجام دهند.

به گزارش ایسنا، هر سال چند هفته مانده به عید خیابان‌های شهر محل تردد، وانت‌های پر از فرش‌های لوله شده در مسیرهای مختلف است، در هر کوچه و آپارتمانی دست کم یکی دو خودرو دیده می‌شود که یا فرش‌ها را می‌برند و یا به صاحبانشان تحویل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در روزگاری است که به گفته یکی از رانندگان، وقتی مردم توان خریدشان برای فرش کمتر می‌شود بازار شستشو فرش آن در نزدیکی عید رونق می‌گیرد.

البته در زندگی ماشینی امروز و خانه‌های آپارتمانی، همچون گذشته دیگر امکان شستن فرش در خانه و پهن کردن آن بر لبه پشت‌بام وجود ندارد و بازار قالیشویی ها رونق می‌گیرد.

اما گاهی به علت تحویل دیر موقع فرش نزدیک عید و تجمع فرش‌ها ممکن است با فرشی نم‌دار و بد بو با لکه‌های زردرنگ مواجه شویم که این موجب نارضایتی مشتریان می‌شود، بنابراین مشتری در چنین مواقعی دستش به جایی بند نیست و نمی‌داند با فرش نیمه شسته چه کند. آنچه در ادامه می‌خوانید مصاحبه خبرنگار ایسنا با مراکز قالیشویی است.

اصغر یکی از کارگران قالیشویی در خصوص خدمات شستشوی فرش، می‌گوید: فرش‌های ماشینی با نرخ متری پنج هزار و فرش دستباف متری ۱۰ هزار تومان در مدت یک هفته شسته می‌شود. نوبت‌ها از قبل پر شده در نتیجه تا بعد از عید، فرش تحویل نمی‌گیریم. 

سجاد مسئول یکی دیگر از قالیشویی های اصفهان نیز می‌گوید: قبل از عید، فرش‌ها را به علت ازدحام کار ۱۰ روزه و در ایام دیگر سال سه روزه تحویل مشتری می‌دهیم. البته برای شست و شوی تعداد زیاد فرش، زمان بیشتری صرف، در نتیجه مدت زمان تحویل، بیشتر می‌شود. در واقع هر فرش بعد از شستشو، یک روزه خشک و بعد از خشک شدن با احتساب ۲ تا سه روز کم یا بیشتر تحویل مشتری داده می‌شود. 

او ادامه می‌دهد: نرخ شستشوی فرش دستباف نائینی متری ۲۰ هزار، فرش اردکان متری ۱۵ هزار و نجف‌آباد ۱۰ هزار تومان است. در واقع هرسال قبل از عید، تنها تا ۱۸ اسفند برای شستن فرش تحویل می‌گیریم.

کارگر یکی دیگر از خدمات قالیشویی، می‌گوید: هر قالیشویی که ۱۰ تا ۱۲ روز قبل از عید فرش‌ها را تحویل بگیرد با عجله تنها روشویی می‌کند، بنابراین امکان پاره و لکه‌دار شدن فرش وجود دارد. درواقع جا ماندگان از تحویل دادن فرش می‌توانند از ۴ فروردین سال آینده به قالیشویی زنگ بزنند. قالیشویی با مواد مرغوب، پودر و شامپو، فرش را یک روزه به مشتری تحویل می‌دهد و هشت ماه تضمین کیفیت شستشو از لحاظ تمیزی و براق بودن، رو به تیرگی نرفتن و عدم برگشت لکه‌ها، بدون پارگی و ... است. 

او با بیان اینکه در حال حاضر به علت تجمع فرش قبل از عید، سرویس تحویل فرش نداریم، می‌گوید: مشتری باید فرش را به قالیشویی بیاورد و در مدت هشت تا ۱۰ روز تحویل می‌گیرد. فرش‌ها متری ۶ هزار تومان با شامپو و آب‌کشی، شستشو می‌شود.‌ البته جاهای دیگر نرخ آن با پودر شستشو، متری ۵ هزار تومان است.

وی با اشاره به اینکه در صورت بوی نامطبوع و شستشوی نادرست، بار دیگر فرش را تحویل می‌گیریم، ادامه می‌دهد: اگر فرش دارای خسارت، پارگی و لکه و شستشوی نامناسب و دارای بوی نامطبوع بود و قالیشویی مسئولیت خدمات نامناسب را قبول نکرد، مشتری با مراجعه به صنف، می‌تواند شکایت را مطرح و پیگیری کند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قالیشویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۵۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی در یکصد و هفتمین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی که به میزبانی بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد، با اشاره به شعار محوری سال ۱۴۰۳ گفت: سینما در سال گذشته موفق شد با عبور از چالش‌ها و حواشی گوناگون، بار دیگر جایگاه خود را ارتقا دهد و در حوزه‌های مختلفی چون توسعه زیرساخت، رونق اقتصادی، اعتمادسازی عمومی، برگزاری رویدادهای سینمایی، جریان کشف استعدادهای انسانی و رشد سرمایه اجتماعی، موفقیت‌های قابل اعتنایی به دست آورد.

وی افزود: در کنار این توفیقات و دستاوردهایی که در حوزه‌های مختلف سینما شکل گرفته است در سال جاری با عنایت به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، ضروری است با اهتمام ویژه‌تری با مشارکت خانواده سینما به سوی تحقق این مساله مهم گام برداریم.

رییس سازمان سینمایی عنوان کرد: علاوه بر ظرفیت‌ها و منابع موجود در سازمان سینمایی، خوشبختانه امسال با مساعدت وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی اعتبار ویژه‌ای به منظور تقویت تولید آثار با اولویت های موضوعی مشخص در نظر گرفته شده که نشان‌دهنده جایگاه و قابلیت‌های خاص سینمای ایران در طرح مضامین گوناگون و تبیین گفتمانی در عرصه فرهنگ عمومی است.

خزاعی با توجه به نهایی شدن سیاستگذاری اولویت های تولیدی در شورای عالی تولید، عنوان کرد: علاوه بر موضوعات اجتماعی، دینی، خانوادگی و اخلاقی، تقویت بنیاد خانواده، توجه به موضوع جمعیت، حل مسایل اجتماعی، خدمات و پیشرفت‌های نظام و کشور، توجه به مفاخر ملی و عناصر هویتی، عزت ملی، سبک زندگی ایرانی اسلامی، ترویج امید، موضوع ایثار، شهادت، تبیین نقش جبهه مقاومت و تقویت فرهنگ عفاف و حجاب از جمله اولویت‌های ابلاغی تولیدات امسال است.

محور رونق سینما، مخاطب است

خزاعی با تاکید بر شاخص‌های موثر در رونق سالن‌های سینما بیان کرد: محور رونق سینما مخاطب است؛ از نظر سازمان سینمایی تنوعی که روی پرده سینماها از لحاظ گونه‌های مختلف سینمایی وجود دارد، قابل اعتنا است. این تنوع هم در تولیدات بنیاد فارابی در ویترین فجر چهل و دوم و هم در برخی موسسات تولیدی دیده می‌شود و یکی از سیاست‌های سازمان سینمایی در سال جدید حفظ تنوع ژانرهای فیلم های روی پرده اکران خواهد بود.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به این که سال گذشته شاهد رکوردهای تاریخی فیلم‌های کمدی و کودک و نوجوان در حوزه اقتصاد سینما بوده‌ایم، افزود: با سیاست‌های اتخاذ شده در حوزه تولید و اکران فیلم‌ها، پیش‌بینی می‌شود در سال جاری این رونق و اقبال عمومی را به آثار اجتماعی، دفاع مقدس و سایر ژانرهای سینمایی شاهد باشیم.

سینما، ویترین گفتمان جدی اندیشه‌هاست

رییس سازمان سینمایی با اشاره به آثار گفتمانی تولیدات سینمای ایران در جامعه، گفت: بسیاری از مسایل و چالش‌های فرهنگی و اجتماعی را می‌توان با زبان هنر بیان کرد و سینما می‌تواند بستر و ویترین گفتمان جدی اندیشه‌ها و مفاهیم گوناگون جامعه باشد. همچنین سینما می‌تواند بسیار بیش از این‌ها به طرح دغدغه‌ها و مسایل مهم جامعه بپردازد.

در این نشست، معاونان، مدیران و روسای موسسات سینمایی نقطه نظرات خود را درباره مسایل جاری مدیریت سینما مطرح کردند.

جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی، سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه به میزبانی بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد که در آن اصغر فارسی، حبیب ایل بیگی، قادر آشنا، علیرضا اسماعیلی، محمدرضا سوقندی، مجید زین العابدین، محمد حمیدی مقدم، هاشم میرزاخانی، مهدی آذرپندار، لادن طاهری، سیدصادق موسوی، غلامرضا نجاتی و رمضانعلی حیدری خلیلی حضور داشتند.

کد خبر 6093423 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • ادامه رونق اکران‌های مردمی فیلم‌های سینمایی / فروش سال ۱۴۰۳ از یک میلیارد تومان عبور کرد
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • تحقق رونق تولید و رشد اقتصادی با بهبود شرایط کاری کارگران
  • ظرفیت نخبگان بسیجی قم در رونق تولید باید به کار گرفته شود
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • تولید مسکن با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده رونق می گیرد/ممانعت قیمت گذاری های کاذب مسکن در سکوهای آنلاین بازار مسکن
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال