Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-03@00:47:24 GMT

نکاتی برای راه‌اندازی قالیشویی

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۶۴۶۹۷

نکاتی برای راه‌اندازی قالیشویی

به گزارش جام نیوز، به دلیل کوچک‌تر شدن آپارتمان‌ها، کمبود زمان و انرژی برای افراد جهت شستشوی فرش، موسساتی تحت عنوان قالیشویی تاسیس شدند که خدمات شستشوی فرش را به‌صورت تخصصی ارائه می‌دهند. موسسات قالیشویی وظیفه شستشوی فرش و ارائه خدمات ترمیم فرش را بر عهده دارند. قالیشویی یکی از مشاغلی محسوب می‌شود که راه‌اندازی و فعالیت در آن  به انرژی، زمان و هزینه زیادی نیاز دارد؛ بنابراین برای تاسیس موسسه قالیشویی بهتر است به نکاتی توجه کرد که عبارتند از:

 

 

مکان قالیشویی

یکی از نکاتی که باید  به آن توجه کرد موقعیت مکانی قالیشویی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قالیشویی‌ها معمولا دفتر پذیرش خدمات انجام شستشوی فرش را در داخل شهر و کارخانه مخصوص شستشوی فرش را در خارج از شهر قرار می‌گیرد. برای تاسیس یک قالیشویی باید محلی در نظر گرفته شود که دسترسی آسانی داشته باشد و موسسات قالیشویی بتوانند در زمان مناسب خدمات شستشوی فرش را انجام داده و آن را به مشتریان تحویل دهند. همچنین مکان کارخانه قالیشویی برای موسساتی که از خدمات شستشوی فرش به سبک سنتی یعنی استفاده از نور خورشید برای خشکشویی فرش‌ها نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. این قالیشویی‌ها باید محلی را به عنوان کارخانه در نظر بگیرند که هم به موقعیت شهری یا دفتر مرکزی قالیشویی نزدیک باشد و هم قابلیت آفتابگیر خوبی داشته باشد. از طرفی بیشتر قالیشویی‌ها خدمات مبل شویی را نیز انجام می‌دهند که عموما خدمات مبل شویی در محل و با استفاده از تجهیزات پیشرفته انجام می‌گیرد.

 

تجهیزات قالیشویی

امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی، بیشتر قالیشویی‌ها از روش‌های سنتی برای ارائه خدمات شستشوی فرش استفاده نمی‌کنند. قالیشویی‌ها با توجه به نوع خدماتی که ارائه می‌دهند باید تجهیزات متفاوتی تهیه کنند. دستگاه شستشوی اتوماتیک، ساده‌ترین نوع تجهیزات قالیشیویی است. دستگاه شستشوی دستی همراه با پلیشر غلطکی، دستگاه شستشوی ریلی، دستگاه شلاق زن فرش، دستگاه خشک کن لوله‌ای درب دار، دستگاه خشک‌کن لوله‌ای بدون درب، دستگاه خاک گیر ضربه‌ای و دستگاه تصفیه آب، از جمله تجهیزات مورد نیاز برای راه‌اندازی قالیشویی محسوب می‌شوند.

 

اخذ مجوز لازم

یکی از نکاتی که برای راه‌اندازی قالیشویی از اهمیت زیادی برخوردار است. برای تاسیس قالیشویی باید از مراکز معتبر مانند اتحادیه قالیشویان شهر یا منطقه خود مجوز لازم را تهیه کرده و زیر نظر آن‌ها فعالیت کنید. قالیشویانی که دارای مجوز هستند و زیر نظر اتحادیه قالیشوییان فعالیت می‌کنند باید از نظر تعرفه مطابق با قوانین اتحادیه عمل کنند و درصورت وارد کردن هر گونه خسارت به فرش‌ مشتریان، زیر نظر اتحادیه با موسسه قالیشویی متخلف برخورد خواهد شد.

 

 

مدیریت هزینه‌ها

قالیشویی از جمله مشاغل پر هزینه محسوب می‌شود. هزینه‌های مصرف آب و برق برای شستشوی فرش‌ها و راه اندازی قالیشویی یکی از مخارج سنگین قالیشویی‌ها شناخته می‌شود. برای تاسیس و راه اندازی قالیشویی باید پیش از شروع کار مخارج آن را در نظر گرفت تا بتوان از پس هزینه‌های آن برآمد. بسیاری از قالیشویی‌ها برای مدیریت پرداخت هزینه از یک حسابدار کمک می‌گیرند تا بتوانند به خوبی از پس مخارج و برآیند. همچنین یکی دیگر از هزینه‌های موسسات قالیشویی، پرداخت حقوق کارآمدان و هزینه‌های حمل و نقل فرش‌هاست. به همین دلیل برای راه‌اندازی قالیشویی باید مدیریت هزینه‌ی خوبی داشت تا بتواند سود و زیان کارها را بررسی کرد.

 

تخصص پرسنل

یکی از نکاتی که باید در زمینه راه‌اندازی قالیشویی مورد توجه واقع شود و از اهمیت بالایی نیز برخوردار است؛ میزان تخصص و مهارت پرسنل در زمینه شستشوی فرش و انجام خدمات آن مانند رفوگری، پرداختکاری، ترمیم ریشه فرش و قلم‌زنی، متناسب با نوع و الیاف فرش است. پرسنل قالیشویی باید در زمان دریافت سفارش، فرش را به صورت کامل بررسی کرده و درباره نحوی شستشوی آن،  به مشتریان مشاوره ارائه دهند و پس از آن فاکتور رسمی صادر کنند. نحوه برخورد پرسنل با مشتریان در زمینه فروش و برندسازی اهمیت بسزایی دارد؛ به همین دلیل با توجه به نکات گفته برای تاسیس قالیشویی بهتر است از افراد  و کارشناسان بهره گرفت که مهارت کافی در زمینه فرش داشته باشند.

 

 

مواد شوینده مناسب

برای انجام خدمات شستشوی فرش بهتر است از مواد شیونده متناسب با نوع الیاف فرش استفاده شود. به عنوان مثال برای شستشوی فرش دستباف نمی‌توان از مواد شستشوی قوی استفاده کرد؛ چرا که به سرعت الیاف فرش را می‌پوسانند. همچنین برای شستشوی فرش‌های بسیار آلوده، عملیاتی تحت عنوان اعلاشویی انجام می‌شود که در آن از مواد شیونده مخصوص برای بر طرف کردن لکه‌های کثیف و آلوده فرش استفاده می‌کنند.

 

این مقاله توسط واحد محتوای سایت ایرانگان تولید شده و هرگونه کپی ‌برداری از آن با ذکر منبع بلامانع است.

110

 

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: قالیشویی قالی شستشو آپارتمان فرش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۴۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز بر ضرورت تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی و هدایت ناوگان آتش‌نشانی تبریز تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، احد صادقی صبح امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در بازدید از مرکز ستاد فرماندهی این سازمان اظهار کرد: ایجاد و بهره‌برداری از مرکز مانیتورینگ سازمان آتش‌نشانی تاثیر مستقیم در کاهش میزان خسارات جانی و مالی شهروندان دارد که با هدایت سریع و صحیح نیروهای آتش‌نشانی به محل حادثه انجام می‌شود.

وی افزود: ایجاد چنین سامانه‌های هوشمند، پشتوانه‌ای ارزشمند برای سازمان‌های آتش‌نشانی است و با تکمیل و ارتقای چنین سامانه‌هایی می‌توان بیشتر و بهتر به ارائه خدمات ایمنی به شهروندان پرداخت.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: پیگیری تامین نیروهای این سازمان مورد بررسی قرار گرفته است و برای جذب و به‌کارگیری نیروی انسانی جدید مصمم هستیم.

سعید صالح‌نیا، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز در این بازدید با اشاره به اینکه ایجاد سامانه راهبردی و هدایت ناوگان آتش‌نشانی با تلاش اداره انفورماتیک سازمان انجام شده است، تصریح کرد: این سامانه هوشمند امکان ارائه اطلاعاتی جامع از محل حادثه را دارا است و با استفاده از این سامانه می توان آتش‌نشانان اعزامی را راهنمایی و از وجود امکاناتی از جمله شیرهای هیدرانت، بیمارستان، اورژانس و محل‌های پرخطر آگاه کرد.

وی اضافه کرد: خودروهای سنگین جدید نیز هم‌اکنون در مرحله تجهیز و تکمیل است و در روزهای آینده در بین ناوگان عملیاتی قرار می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز از حضور و حمایت اعضای شورای اسلامی شهر تبریز ابراز امیدواری کرد و ادامه داد: امید است در آینده نیز با حمایت همیشگی اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار تبریز نسبت به رفع نیازهای این سازمان در راستای تامین ایمنی شهر گام برداریم.

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز در ادامه این بازدید از ایستگاه شماره یک این سازمان و خودروهای سنگین جدید خریداری شده بازدید کرد.

در ادامه این بازدید، رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تبریز از محل ایستگاه جدیدالاحداث آتش‌نشانی در خیابان ارتش بازدید کرد و خواستار پشتکاری جدی و افتتاح این پروژه در شهریور سال جاری شد.

کد خبر 749234

دیگر خبرها

  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • زائران حج تمتع ۸.۵ میلیون تومان پس‌ می‌گیرند
  • راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
  • تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز