Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج طلاب و روحانیون خوزستان گفت: طلاب خوزستان در حوزه های علمیه به شستشوی قالی های مردم می پردازند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رهیاب ؛ حجت الاسلام بهادر پرچم با اشاره به معضلات پس از بارش های اخیر گفت: از ابتدای شروع بارندگی و حتی قبل از فراخوان دادن به طلاب به صورت خودجوش وارد عمل شدند و با همکای طلاب و و روحانیون استان خوزستان شروع به تقسیم مناطق مورد نظر کردیم محوریت کار ما 3 منطقه از پایگاه های ما که بیشتر مورد آسیب دیدگی بودند را قرار دادیم

مسئول بسیج طلاب و روحانیون استان خوزستان تصریح کرد: با توجه به میزان بارش‌های شدید و بالا بودن آب‌های سطحی تنها کاری که می‌توان در آن شرایط علاوه بر جابجایی وسایل و اقلام مورد نیاز زندگی مردم انجام داد تهیه خوراک مردم بود که در ساعات و روز اول انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بهادر پرچم افزود: نکته حائز اهمیت دیگری که وجود داشت شستشوی منازل مردم بود که طبق تقسیم بندی‌ها و هماهنگی‌هایی که صورت گرفته بود پمپ‌های 4 اینچی و بعضا ماشین‌های حوزه های علمیه و سایل مورد نیاز را در اختیار آنها قرار دادیم.

مسئول بسیج طلاب با اشاره به مناطقی که دچار آب گرفتگی شده بودند بیان کرد: از مناطقی که طلاب مشغول خدمت رسانی بودند می‌توان به منطقه کیان شیلنگ آباد، کوی علوی، شهرک دانشگاه، بهارستان و معین زاده اشاره کرد، ناگفته نماند که باغ شیخ در مرکز شهر نیز دچار بحران شدیدی بود در کوت عبد الله که از توابع شهرستان کارون است نیز خدمت رسانی طلاب وجود داشت.

پرچم تاکید کرد: همه ی حوزه های علمیه استان خوزستان از جمله اهواز و کارون که خود درگیر این بحران شده بودند گروه‌های جهادی طلاب حمیدیه نیز وارد عمل شدند قریب به اتفاق 10 تا12 گروه جهادی پای کار خوزستان بودند.

وی تاکید کرد: شاید نتوان آسیب دیدگی خانه‌ها و سایر خسارت‌های وارد شده به زندگی مردم توسط حوزه‌های علمیه جبران شود اما می‌توان با انجام دادن کار‌هایی هر چند کوچک از جمله شستشوی قالی‌های مردم توسط طلاب باری از روی دوش مردم برداشت.     انتهای پیام/  

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۹۴۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم تقدیر از استادان برتر حوزه علمیه اصفهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ در این مراسم مدیر حوزه‌های علمیه، سطح اساتید حوزه علمیه را خوب برشمرد و گفت: امروز سازندگی در همه حوزه‌ها بویژه تعلیم و تربیت باید در اولویت قرار گیرد.


آیت الله طباطبایی داشتن اخلاق اسلامی در کلاس‌های درس را امری لازم و ضروری برشمرد و افزود: تربیت انسانی و اسلامی در کنار تدریس بسیار مهم است و در شرایط کنونی ریشه ماندن در این مسیر را بیش از پیش هموار میکند.


معاون پژوهشی حوزه‌های علمیه اصفهان نیز با بیان اینکه در این مراسم از ۱۴ استاد برتر قدردانی شد گفت: در سراسر استان بیش از ۶۰۰ نفر معلم در بیش از ۴۰ مدرسه تحت پوشش حوزه علمیه مشغول به فعالیت هستند.


حجت الاسلام محمدحسن ترابی افزود: افراد برتر بشاخص‌های تعریف شده را مانند نظم در ارایه دروس، کیفیت مطالب ارایه شده، استفاده از روش‌های نوین در اموزش داشته اند.

دیگر خبرها

  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • کنایه علی جنتی به افشای زمین خواری در حوزه علمیه ازگل/ نادیده گرفتن تخلفات صدیقی نوعی دهن کجی به مردم است
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • مراسم تقدیر از استادان برتر حوزه علمیه اصفهان
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • افشای کینه شاه از قم
  • نیم قرن مجاهدت «فقیه مجاهد»/ از تاسیس شبکه ماهواره ای تا دانشگاه
  • صلح و سازش در پرونده نزاع دو برادر اهوازی پس از سه سال