Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز رییس اتحادیه قالیشویان کرج گفت:فعالیت قالیشویی‌های غیرمجاز و یک شبه که برای کسب سود در ایام پایانی سال فعالیت می‌کنند گاهی باعث ایجاد مشکلاتی برای شهروندان شده است.

محمدرضا احسانی نیا در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به نرخ شستشوی قالی توسط واحدهای مجاز اظهار کرد: امسال هر متر فرش ماشینی از متری 10 تا 13 هزار تومان و هر متر فرش دستباف هم بین 18 تا 25 هزار تومان شستشو می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه نرخ شستشوی فرش‌های اعلا، تمام ابریشم و چهل رج کمی متفاوت است ادامه داد: شستشوی این فرش‌ها به صورت توافقی و بر طبق عرف بازار نرخ گذاری می‌شود.
این مسئول اضافه کرد: به هزینه‌های مذکور هزینه کرایه و سرویس ایاب ذهاب هم اضافه می‌شود که 20 هزار تومان است.
وی در پاسخ به اینکه آیا برای شستشوی مبل هم نرخ مصوبی تعیین شده، گفت: با توجه به تنوعی که مبل‌ها دارند نمیتوان نرخ مشخصی برای شستشوی آنها تعیین کرد ولی به صورت تقریبی بین 150 تا 250 هزار تومان متغیر است.
احسانی نیا اضافه کرد: البته هم در بحث فرش و هم مبل اگر مردم خواهان خدمات خاص تری باشند، هزینه دریافتی از سوی قالیشویی‌ها متغیر خواهد بود.
رییس اتحادیه قالیشویان کرج با تاکید بر اینکه مردم فرشهای خود را تنها به دست قالیشویان مجاز بسپارند افزود: برای دسترسی به این قالیشویی‌ها کافی است مردم یا به 118 زنگ بزنند و یا به فرش فروشیهای محل خود مراجعه و تلفن قالیشویی مورد اعتماد را دریافت کنند.
وی اضافه کرد: متاسفانه فعالیت قالیشویی‌های غیرمجاز و یک شبه که برای کسب سود در ایام پایانی سال فعالیت می‌کنند گاها باعث ایجاد مشکلاتی برای شهروندان شده است.
وی گفت: با توجه به اینکه قالیشویی‌های غیرمجاز هیچ مسئولیتی در قبال مشکلات ایجاد شده برای فرش شهروندان بعد از شستشو قبول نمی کنند و گاهی هم پیش آمده که فرش‌های برده را برنگردانده اند، از مردم درخواست می‌شود صرفا فرش‌های خود را به قایشویی‌های مجاز بدهندتا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قالیشویی قالیشویی ها هزار تومان فرش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۳۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا نسبت به سوء‌استفاده مجرمان سایبری از ایام تعطیلات چند روزه در کشور با افزایش ارسال لینک‌های آلوده و اقداماتی نظیر فیشینگ و کلاهبرداری آنلاین و ... هشدار داد.

سرهنگ رامین پاشایی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فرارسیدن تعطیلات سه روزه در کشور گفت: تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته نشان می‌دهد که مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه در کشور، اقدامات مجرمانه خود در فضای مجازی را افزایش داده و اقدام به  کلاهبرداری از کاربران با روش‌های مختلف می‌کنند.  

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوینی نظیر «دریافت کالابرگ»، «ابلاغیات قضایی»، و ... مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب های مالی آنان هستند. گاهی این افراد با لینک‌های آلوده به اطلاعات خصوصی شهروندان نیز دسترسی پیدا کرده و از این طریق دست به اخاذی از آنان می‌زنند.

وی با بیان اینکه ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها اعم از بومی و غیر بومی و گروه‌ها و کانال‌هایی که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن است، گفت:‌حتی گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

پاشایی اضافه کرد: علاوه بر لینک‌های آلوده، شیوه دیگر مجرمان سایبری، کلاهبرداری و دریافت وجه نقد و ...از کاربران است که لازم است در این خصوص نیز شهروندان هوشیاری لازم را داشته باشند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا در همین راستا به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی وتلفن‌های همراه هوشمند هشدار داد که در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکرده و از باز کردن لینک موجود در آن خودداری کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستگیری ۲ پزشک قلابی طب سنتی در رشت
  • پزشکان قلابی طب سنتی در رشت دستگیر شدند
  • ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان در زنجان شکل گرفت
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • فعالیت کارگران سرزندگی و زیبایی را به شهر و شهروندان هدیه می‌دهد
  • پلمب مرکز غیرمجاز زیبایی در خمینی‌شهر
  • مرکز غیرمجاز زیبایی در خمینی‌شهر پلمب شد
  • نیروهای یگان ویژه موجب ارتقاء احساس امنیت شهروندان است
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد
  • توقیف تجهیزات حفاری غیرمجاز در خرامه